Betreft: Wijzigingen en vernieuwing april 2017

Hierbij brengen wij u op de hoogte van een aantal wijzigingen in ons bedrijf. Omdat u als vaste klant regelmatig contact met ons bedrijf heeft, ontvangt u deze mailing van ons.

Per 1 april jl. hebben twee medewerkers ons bedrijf verlaten. Hierdoor veranderen een aantal zaken, bijvoorbeeld wie u aan de telefoon krijgt als u ons belt voor een afspraak.

We kunnen u vertellen dat het geen onbekende is die u voortaan aan de lijn krijgt. Onze monteur en APK keurmeester Wim van de Biezen heeft inmiddels de leiding van de werkplaats overgenomen. Wellicht kende u hem al of heeft u hem al ontmoet of gesproken. Wim plant alle afspraken voor reparaties en APK in. Hij zal u ook vooraf bellen wat er moet gebeuren aan uw auto en wat de te verwachten kosten zullen zijn. Ook voor het huren van een bus kunt u met Wim contact opnemen. Wij hopen op een prettige samenwerking.

Wim van de Biezen 0318-453 800 / 06-8688 2923 (werkplaats@verheulautos.nl)

Graag stellen wij u voor aan Hans Gerritsen, een nieuw gezicht binnen ons bedrijf. Hans heeft een vliegende start gemaakt en heeft de verkoop op zicht genomen, hij is breed inzetbaar. Hij zal u samen met Willem Verheul helpen bij het vinden en kopen van een goede auto naar uw wensen.

Hans Gerritsen 0318-453 800 / 06-8686 3020 (verkoop@verheulautos.nl)

Per 1 juni a.s. zal Floris den Dunnen in dienst treden als eerste monteur en APK keurmeester. Met zijn jarenlange ervaring en kennis van zaken is ons team weer op volle sterkte en klaar voor de toekomst.

Willem Verheul blijft zorgen voor een mooie voorraad op het verkoopplein en ook voor schade afhandeling, lease- en onderhoudscontracten kunt u bij hem terecht.

Willem Verheul 0318- 453 800 (willem@verheulautos.nl)

Voor administratieve vragen kunt u bij Judith Verheul terecht, zij is op de donderdagen aanwezig in Harskamp (administratie@verheulautos.nl).

Voor reparaties, schade afhandeling, APK, verkoop en inruil van bedrijfswagens en personenauto’s maar ook voor lease- en onderhoudscontracten bent u bij ons aan het juist adres.

Samen met onze andere medewerkers zetten wij ons dagelijks in om u van dienst te zijn. Wij zien u graag in onze garage, de koffie en thee staan klaar!

 

Hartelijke groet, Willem & Judith Verheul