Nieuwsbrief Autobedrijf Verheul

De lente is in volle gang, winterbanden zijn inmiddels weer gewisseld voor de zomerbanden en de zomer is weer in aantocht. Veel mensen hebben inmiddels vakantieplannen gemaakt. Heeft u plannen om deze zomer met de auto richting of misschien zelfs in de bergen te rijden, zorg dan dat u goed voorbereid bent. Een goede voorbereiding geeft minder stress zodat u met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan.

Het is verstandig om vóór de zomervakantie (vóór 30 juni) een zomercheck (slechts € 24,95 incl. btw) aan uw auto te laten uitvoeren. Onze monteurs checken dan uw auto op meer dan 30 verschillende punten, vullen evt. alle vloeistoffen bij en zullen een vrijblijvend (reparatie/onderhoud) advies uitbrengen. Laat ook uw aircosysteem onderhouden. De kosten voor de inkoop van het koudemiddel (freon) zijn het afgelopen jaar flink gestegen (ruim 100%) maar, omdat wij op tijd voldoende voorraad van dit middel hebben ingekocht, kunnen wij deze aircoservice beurt nog aanbieden voor het tarief van € 99,50 incl. btw tot 30 juni 2018. Helaas zijn wij daarna genoodzaakt om dit tarief te verhogen. Door een goede voorbereiding kunt u veilig naar uw vakantiebestemming afreizen, zonder dat u of uw auto oververhit raakt onderweg.

Misschien slaat u dit jaar de vakantie over omdat u van plan bent om een andere (jongere) auto aan te schaffen. Wij hebben een snel wisselende voorraad jonge, gebruikte auto’s op voorraad staan met lage Km-standen. Misschien staat de auto van uw dromen er wel tussen. Uiteraard weten wij niet wat de auto van uw dromen is maar door dit aan ons kenbaar te maken door middel van een zogenaamde “zoekopdracht” gaan wij voor u op zoek! We hebben in de loop der jaren een betrouwbaar netwerk opgebouwd en kunnen vaak snel de auto leveren die u zoekt. Misschien heeft u uw droomauto al wel gevonden bij een andere garage maar durft u niet tot een aankoop over te gaan omdat u deze garage niet kent. Wij kunnen u ondersteunen bij uw aankoop en maken van te voeren afspraken over de condities en ontzorgen u door de aankoop (en indien wenselijk alles wat daarbij hoort) van een nieuwe/andere auto voor u te regelen. 

De kwaliteit van uw auto wordt gewaarborgd door de kennis, kunde en kwaliteiten van ons personeel. Zo investeren wij doorlopend in opleiding en training van ons personeel. Onlangs is André Floor geslaagd voor zijn opleiding eerste monteur, diagnose stellen en reparaties. Ook heeft hij zijn zogenaamde “F-gassen” certificaat behaald, benodigd om aircosystemen te onderhouden. Ook aan veiligheid van zijn collega’s en onze klanten is gedacht, zo is hij, maar ook Hans geslaagd voor zijn BHV-diploma. Na een welverdiende vakantie start André met de opleiding tot technisch specialist. Floris heeft onlangs zijn verplichte apk herscholing behaald en zal zich gaan verdiepen in de elektronica van auto’s van deze tijd zoals hybride auto’s, zodat wij ook in de toekomst gewaarborgd zijn van goed gekwalificeerd personeel.

Willem Verheul / Judith Verheul / Wim van de Biezen / André Floor / Floris den Dunnen / Hans Gerritsen