Autobedrijf Verheul in Harskamp voor uw autobanden en velgen !

Autobedrijf Verheul is niet alleen voordelig en snel: uw autobedrijf in Harskamp heeft vakmanschap en veiligheid hoog in het vaandel staan. Onze mensen hebben verstand van autobanden en velgen en adviseren u ! Dankzij ons team en moderne apparatuur zorgt autobedrijf Verheul ervoor dat u veilig de weg op gaat.

Zomer en winterbanden en opslag bij Autobedrijf Verheul in Harskamp

Het is veilig en dus verstandig om vanaf november tot en maart met winterbanden te rijden. Winterbanden hebben bij temperaturen onder de 7°C een betere grip, betere wegligging en kortere remweg dan zomerbanden. Ook hebt u met winterbanden minder kans op aquaplaning. In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht tijdens de wintermaanden. Zelf geen plek voor de opslag van uw banden? Autobedrijf Verheul uit Harskamp regelt dit voor u!

Uitlijnen-Balanceren-Bandenservice

Een goede balans en juiste uitlijning van uw autobanden heeft direct effect op uw rijcomfort en wegligging. Bovendien slijten zowel uw banden als auto minder snel en bespaart u brandstof.  Autobedrijf Verheul in Harskamp heeft de juiste kennis en apparatuur in huis om uw auto goed uit te lijnen. Ons advies is om de 20.000 kilometer te controleren en bij te stellen.